Swebar har Sveriges grymmaste proteinbars och har sedan 1998 varit en pionjär på marknaden för sportnutrition i Sverige. Med fokus på bra proteinkällor och rätt näringsinnehåll i kombination med goda och lekfulla smaker har Swebar länge varit det självklara valet.

I Swebars sortiment hittar du proteinbars för varje tillfälle, vare sig du vill ha proteinbars med snabba kolhydrater efter ett hårt träningspass eller utan tillsatt socker som ett gott och proteinrikt snacks. Med flera goda och unika smaker som Chokladboll, Hallon & Lakrits och Päronglass blir det svårt att bara välja en favorit.

Under 2018-2019 har Swebar varit stolt leverantör av proteinbars till Sveriges dam- och herrlandslag i fotboll som under samma år nådde stora framgångar i både VM i Frankrike 2019 och VM i Ryssland 2018. Swebar syns ofta även i större sportsammanhang som i målgången av Stockholm Marathon, Svenska Cupen i Triathlon och Tjejmilen 21k.

Swebar är ett varumärke som tillhör Midsona Sverige, som är en del av Midsonakoncernen. Midsona äger ett flertal företag inom hälsa och välbefinnande i Norden och övriga Europa.