Du vet känslan av att ge ALLT och lite till? Äg den! 

Swebar är viljestyrka i mängder med proteinbars i goda smaker och har sedan 1998 varit en pionjär på marknaden för sportnutrition i Sverige. Med fokus på bra proteinkällor och rätt näringsinnehåll i kombination med goda och lekfulla smaker har Swebar länge varit det självklara valet.

I Swebars sortiment hittar du proteinbars för varje tillfälle, vare sig du vill ha proteinbars med snabba kolhydrater efter ett hårt träningspass eller utan tillsatt socker som ett gott och proteinrikt snacks. Med flera goda och unika smaker som Chokladboll, Hallon & Lakrits och Päronglass blir det svårt att bara välja en favorit.

Swebar är ett varumärke som tillhör Midsona Sverige, som är en del av Midsonakoncernen. Midsona äger ett flertal företag inom hälsa och välbefinnande i Norden och övriga Europa.


Hållbarhet är viktig för oss

Som varumärke och företag har vi ett ansvar gentemot vår omvärld och för den miljöpåverkan som vi som ett producerande och distribuerande företag står för. Därför står hållbarhetsarbetet högt upp på vår agenda.

Vi har en tydlig policy som ligger grund för vårt kontinuerliga miljöarbete. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Swebar ingår i Midsonakoncernern som anslutit sig till Science Based Target initiative – ett samarbete mellan WWF, CDP, FN:s Global Compact och World Resources Institute. Midsona har i och med detta åtagit sig att sätta ett vetenskapligt baserat mål för att minska på sitt utsläpp av växthusgaser för att vara i linje med FN:s klimatmål i Parisavtalet. Här kan du läsa mer om det.

Kontakta Swebar

Vill du komma i kontakt med oss på Swebar? Klicka på länken för mer information!