Två spännande vintersmaker!

Längtar du också efter julen? Swebar släpper i år de två ljuvligt juliga säsongssmakerna Knäckkola och en favorit i repris Pepparkaksdeg i begränsad upplaga. Fira in julen tidigt i år med våra två nya juliga proteinbars.

🎶 Jul...jul... strålande jul.......🎶

KNÄCKKOLA

Äntligen en bar för dig som längtar hela året efter julgodis och knäck i synnerhet!

Vår limited edition Swebar Knäckkola med härliga knäckbitar och gräddig kolasås är precis så god som den låter, en smakupplvelse man bara inte får missa!

PEPPARKAKSDEG

Vår Swebars Pepparkaksdeg blev en succé då den lanserades förra året och nu är den tillbaka i år igen som limited edition. 

Alla minns väl när man som liten i smyg smakade på den ogräddade pepparkaksdegen och hur gott det var. Swebar Pepparkaksdeg smakar precis så! Njut! 

Fyra tips inför vinterträningen!

  • Välj rätt kläder - Vid utomhusträning i kalla temepraturer är det viktigt med bra underställ och rätt löparjacka.

  • Använd belysning - Mörker gör dig osynlig för bilister. Glöm inte reflexer! Extra viktigt om du springer med hörlurar och därför inte hör trafik omkring dig. 

  • Använd vinterlöparskor - Vid låg temepratur och halt underlag är det viktigt att använda rätt skor som är anpassade för vinter. 

  • Träna tillsammans och öka motivationen - Känns det tufft att ge sig ut i kylan och mörkret? Ta med en vän eller kollega och gör träningspasset till något roligt.