Swebars nya goda smaker

Rösta på din favorit och få chans att vinna 100 bars!

Team:a upp med din favoritsmak av våra nyheter.

Ta en bild tillsammans med din favoritsmak av nyheterna och tagga med #TeamCaramelBrownie eller #TeamMilkChocolateCashew på Instagram för att rösta på din favoritsmak och delta i tävlingen. Du behöver ha en öppen profil på Instagram för att vi ska kunna se ditt bidrag. Sista tävlingsdag är 31 oktober 2019.
Vinnaren kontaktas via mail alternativt meddelande på Instagram. Vid deltagande så accepterar du att ditt bidrag kan publiceras i Swebars sociala kanaler.

Vinnarna utses av en jury med representanter från Midsona Sverige och juryns beslut kan inte överklagas. Sker ingen återkopplingen från vinnaren innan 30/11 2019 förfaller vinsten. Vinnaren ansvarar för eventuell vinstskatt.

Vad består vinsten av?

Tävlingen har en (1) vinst som består av 100 st Swebar Proteinbars.

Vem kan delta i tävlingen?

  • Du måste ha fyllt 18 år för att delta.

  • Du behöver vara bosatt i Sverige.

  • Anställda eller familj till anställda på Midsona får inte delta.

Personuppgifter: Midsona samlar in vinnarens adress och e-postadress för att kunna meddela och leverera vinsten. Uppgifterna kommer inte att användas i något annat syfte och de raderas 30 dagar efter att vinnaren har utsetts. Som tävlande kan du när som helst kontakta oss via e-post och begära att dina personuppgifter raderas.

Har du frågor om tävlingen? Välkommen att skicka ett mejl till konsumentkontakt@midsona.se
Lycka till!